Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پایگاه خبری سبزالبرز، صادق علی مقدم، در جمع خبرنگاران استان گلستان گفت: طی سال‌های اخیر حوادث مختلفی در استان مانند سیلاب‌ها، رانش زمین و سرمازدگی محصولات زارعی در استان داشتیم و کم‌آبی هم یکی از نگرانی پیش رو در استان است.

وی بابیان اینکه در کنار این حوادث پدیده‌ای به‌عنوان زلزله داریم، افزود: استان گلستان در پهنای زلزله‌خیز قرار دارد، با آمارهای به‌دست‌آمده در سال گذشته و ۹ ماهه اول امسال حدود ۹۰ زلزله بین دو تا پنج ریشتر در استان داشتیم که این خود هشدار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل مدیریت بحران استان گلستان گفت: باید برنامه‌ریزی‌هایی برای مقابله با حوادث غیرمترقبه از جمله زلزله در دستور کار خود داشته باشیم.

وی افزود: با توجه به اینکه در آستانه پنجم دی‌ماه سالروز زلزله بم قرار داریم، با گزارش انجام‌شده در سال ۸۲ این زلزله توانسته کمتر از ۱۲ ثانیه جان بیش از ۷۰ هزار نفر را بگیرد و یا آنان را مجروح کند و در آبان ماه امسال هم شاهد جان باختن هم‌وطنان خود در زلزله کرمانشاه بودیم.

سال گذشته ۱۱۰ هزار واحد مسکونی روستایی در گلستان مقاوم‌سازی شد

مقدم اظهار کرد: سال گذشته توسط اداره کل بنیاد مسکن توانستیم ۱۱۰ هزار واحد مسکونی را در مناطق روستایی مقاوم‌سازی کنیم و این در حالی است که ۱۲۸ هزار واحد روستایی دیگر نیازمند به مقاوم‌سازی هستند.

وی افزود: در بخش‌های مختلف همچون ابنیه حیاتی و مدارس کارهای را انجام داده‌ایم و آموزش‌های در سطح مدارس داشته‌ایم که این‌ها باید به‌صورت مستمر پیگیری شود.

مدیرکل مدیریت بحران استان گلستان در پاسخ به این سؤال که چه تعداد از واحدهای مسکونی شهری مقاوم‌سازی شدند؟ گفت: اکنون آمار دقیقی از فرایند واحد مسکونی شهری ندارم اما طی سال‌های اخیر در شهرهای استان تغییرات زیادی انجام‌شده است.

وی بابیان اینکه روند ساخت و سازهای شهر بسیار نگران‌کننده است، تصریح کرد: اگر در شهر گرگان زلزله‌ای رخ دهد و مردم بخواهند از منازل خود خارج شوند جایی برای ایستادن به‌عنوان نقطه امن در شهر وجود ندارد که این موضوع می‌طلبد موردبررسی قرار گیرد.

مقدم اظهار کرد: همان‌گونه که مردم ما در بحث زلزله نسبت به مقاوم‌سازی اهمیت می‌دهند باید به معماری و چیدمان‌های داخلی توجه داشته باشند تا مشکلی پیش نیاید.

منبع: سبز البرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sabzalborz.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «سبز البرز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۵۰۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱۵۰۰ فقره تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی در زنجان پرداخت می‌شود

رضا خواجه ای با بیان اینکه مقاوم سازی اماکن روستایی، موثرترین اقدام در جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرها محسوب می شود، گفت: هم اکنون میزان مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی در این استان ۵۷ درصد است که با مقاوم سازی های امسال، این میزان به ۶۷ درصد خواهد رسید که این جهش در تاریخ فعالیت بنیاد مسکن کم نظیر است.

وی اظهار داشت: متقاضیان دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریالی ساخت مسکن در روستاها و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت می‌توانند با مراجعه به بنیاد مسکن در شهرستان‌ها نیز نسبت به تکمیل پرونده‌های خود جهت دریافت تسهیلات اقدام کنند.

این مسوول ادامه داد: اقساط بازپرداخت تسهیلات جدید با نرخ سود پنج درصد، حدود ۳۵ میلیون ریال در ماه خواهد بود، که متقاضیان پس از تشکیل پرونده در بنیاد مسکن، به بانک مربوطه جهت عقد قرارداد معرفی می شوند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان از پیشنهاد افزایش سقف وام مسکن روستایی از سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال به چهار میلیارد ریال خبر داد و گفت: مهاجرت معکوس ظرفیت و تقاضا برای ساخت و ساز در روستاها را افزایش داده است و همین مساله موجب می شود تا همه ساله و طبق قانون ۲۰۰ هزار فقره تسهیلات مسکن روستایی در کشور به متقاضیان پرداخت شود و هر سال نیز سقف آن افزایش یابد.

وی به ترغیب و تشویق و لزوم همکاری اعضای شورای اسلامی، دهیاران و مشارکت روستاییان در انجام طرح های مقاوم سازی اماکن روستایی اشاره کرد و افزود: اهالی روستاهای استان باید از فرصت پیش آمده استفاده کرده و با اخذ تسهیلات بانکی برای سلامتی و حفظ جان و اموال و پیشگیری از هرگونه خسارات احتمالی خانه های خود را مقاوم سازی کنند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان زنجان ادامه داد: سعی بر این است که با ادامه روند نوسازی اماکن مسکونی، زمینه‌ای جهت فراهم ساختن فرصت برای روستاییان، ایجاد بالندگی و خودباوری در روستاها و ارائه تعریف جدید از روستاها به عنوان واحدهای تولیدی و فرهنگی انجام شود.

وی اظهار داشت: بنیاد مسکن نیز بر اساس این تکلیف در بخشی از رسالت خود فعالیت‌ها را بیشتر معطوف به روستاها و مناطق کمتر توسعه یافته کرده است.

خواجه ای خاطرنشان کرد: مقاوم سازی اماکن روستایی و مناطق محروم استان در واقع همان پیشگیری قبل از وقوع حادثه و جلوگیری از خسارات و تلفات جانی و مالی در برابر سوانح طبیعی است.

باشگاه خبرنگاران جوان زنجان زنجان

دیگر خبرها

  • ۶۷۰ مدرسه در استان زنجان نیاز به مقاوم سازی دارند
  • تولید «تیرآهن بال‌پهن» در راستای ایمن‌سازی ساختمانهای کشور در برابر زلزله
  • لزوم مقاوم‌سازی ۱۰۰۰ کلاس درس در چهارمحال و بختیاری
  • مقاوم‌سازی ارزی؛ طرحی که به سه واقعیت بازار توجه می‌کند
  • ۲۹ هکتار از اراضی کشاورزی بخش قلعه‌نو آزادسازی شد
  • برگزاری دومین دوره مسابقات اسکواش «گرگان‌جونیور» در گلستان
  • سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است
  • ۱۱۵۰۰ فقره تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی در زنجان پرداخت می‌شود
  • مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان به ۶۷ درصد می رسد
  • سهمیه تسهیلات مسکن روستایی در زنجان به ۱۱هزار و ۵۰۰فقره رسید